Om mig

Charlotte Andersson –

Diplomerad Professionell Coach

Jag vet av erfarenhet att om jag inte tar hand om mig själv och skapar balans i vardagen, kan jag inte finnas där för någon annan. Det är lätt att låta livet styra och ta alla beslut, utan att du lyssnar på din egen vilja och vad som är viktigt för dig för att må bra.

Idag har jag verktygen som hjälper mig att förstå att jag har kontrollen över mitt eget liv och att jag sitter i förarsätet. Jag väljer den väg som får mig att må bra och ibland kan det vara små förändringar som leder till något stort.

För mig var det ett naturligt steg att börja coacha andra människor och hjälpa dem att finna inspiration, motivation och lösningar för de förändringar de längtat efter. Målet är att skapa bestående förändringar som leder till välbefinnande.

Jag brinner för mötet med andra människor och min drivkraft är att se mina klienter växa och blomstra. Genom att inspirera med tankar och känslor hjälper jag dem att nå sina mål. Det är en fantastisk känsla när jag ser klienten framför mig, upptäcka och se sina möjligheter.

Jag har arbetat med människor inom olika branscher under hela mitt liv och har bred erfarenhet inom HR. Jag tror på ”Learning by doing” och ser livet som en ständig läroprocess, där vi fyller vår livsryggsäck med erfarenheter och kunskap.

Jag har en examen som Diplomerad Professionell Coach på ICF:s PCC-nivå från Gothia Akademi i Göteborg. Så oavsett om du är ett företag i behov av hjälp eller en privatperson som behöver stöttning så finns jag här för att hjälpa till.