Vad är coaching?

Jag möter människor i olika situationer, någon vill lära känna sig själv bättre, någon vill få en bättre balans i livet, någon vill bli bättre på att leda sig själv eller så vet de precis vart de vill och behöver hjälp att strukturera upp vägen dit.

Som coach finns jag där att hjälpa dig att hitta nya lösningar, pepp och push framåt så att du hittar kraften och energin att börja ta första stegen mot just det du drömmer om och vill ha mer av i ditt liv. Ibland behövs det nya perspektiv, motivation och mod för att komma igång med en förändring. Mitt arbete som coach är att se, tro på och följa varje person där den befinner sig och ställa de frågor som får dig att hitta nya perspektiv och lösningar.

I korthet handlar coaching om att hjälpa människor att hitta sina egna svar på vart de vill, att hjälpa dem att hitta vägen dit, och stötta i hur de får det gjort.

Första samtal

Vi startar med ett första samtal som är gratis på 30 minuter för att du ska få möjlighet att se hur jag arbetar och vi pratar om vad du som klient vill ha ut av coachingen och vad som är viktigt för dig.

Om du sedan väljer att fortsätta så kommer jag finnas med på din resa genom att stötta dig  att komma framåt, gå bredvid i processen samt boosta och utmana längs vägen. Vi utgår alltid ifrån Dig och Ditt nuläge.

Ser framemot att vara med på din resa.

Hur jobbar vi tillsammans?

Träffas både digitalt eller på plats i Fjärås/Kungsbacka beroende på vart du bor och vad som passar dig bäst.

Finns 3 olika paketerbjudande att välja mellan för coaching.

-Brons: 3 samtal

-Silver: 6 samtal

-Guld: 12 samtal som pågår under 3 månader med ett samtal varje vecka

Finns även möjlighet att boka in enstaka samtal.