Svenska Inredningsbolaget

Webbshopen Svenska Inredningsbolaget är en butik som inte följer trender så himla noga. Här väljer jag snarare att blanda heminredning, textil, tradition och modern teknik på ett genomtänkt sätt. Jag vill alltid ha en hållbarhetstanke i det som säljs och det som händer runt omkring. Hos Svenska Inredningsbolaget hittar du saker att älska länge, länge. Presenter till dig och till dina nära och kära. Sortimentet bjuder på produkter att kombinera tillsammans på olika sätt för att enkelt och smartare skapa nya intryck. Kvalitet & känsla som räcker länge helt enkelt!

Svenska Inredningsbolaget har funnits på nätet sedan 2008. Vi är inte störst, vi är inte äldst men vi älskar våra kunder och våra produkter. Att hjälpa en kund hitta just sin favoritkombination av heminredning och accessoarer är det roligaste vi vet. Sätt oss gärna på prov och tveka aldrig att kontakta oss om du har frågor och funderingar.

mail: charlotte@svenskainredningsbolaget.se, tfn: 076-7665656.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>