Liint

Låt linet ta plats i ditt hem. Jag älskar linet och dess egenskaper och tycker att linnetextilier borde få ta en mycket större plats i vår heminredning. Liint är ny serie linneprodukter för sovrum, badrum och kök. Linnelakan och linnehanddukar med kvalitet och känsla. Produkter med framtagna med linets fantastiska egenskaper i fokus.

Att bädda och sova med linnelakan är något alldeles extra. De känns svala och sköna då det är varmt ute och värmer dig då det är kallare ute. Linnelakan har fått ett oförtjänt dåligt rykte att vara svåra att sköta vilket inte alls behöver vara sant. Om du vill ha manglade lakan eller inte bestämmer du själv.

Torka dig på en linnehandduk efter duschen och du vill aldrig ha något annat. Linnefiberns suger upp vatten mycket bättre än en bomullsfiber, den luddar inte och torkar sedan snabbt igen. En linnehandduk är oslagbar både i badrummet och i köket. Även om den kan kännas tunn torkar den riktigt torrt.

Lin och linne är en fantastisk naturfiber, framtagen ur linblommans stjälk. Linnefibern kan vara stel och lite hård innan den tvättats och använts men mjuknar och får en allt finare lyster efter hand. Produkter av linne blir bara bättre och finare av att användas, så det ska absolut inte bara ligga i skåp och lådor. Så låt linet ta plats i ditt hem!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>