Höstljuset silas genom en linnegardin

Fortfarande höstsol! Nu skiner den dessutom in genom nyputsade fönster. Gnistrande rena fönsterrutor och nyuppsatta linnegardiner. Nu har jag satsat på tunna, vita linnegardiner med mycket linnekänsla. Trådarna syns tydligt i linnetyget och dagsljuset silas otroligt vackert genom dem. Det ger också helt olika intryck då man ser rummet, fönstret och gardinerna i fullt dagsljus eller om skymningen fallit, eller om det är så där väldigt dimmigt som det var här om morgonen. Vacker variation helt enkelt med mina gardinlängder i linne. Extra nöjd är jag nog också med upphängningen. French loops eller fransk veckbandslängd med påsydda hällor baktill på gardinlängden. Superenkla att hänga upp på i princip vilken stång som helst. Inga krokar eller hakar behövs utan man bara trär på gardinen på stången och så veckar den sig perfekt och snyggt. Den benvita färgen är kanske inte så höstig men hos mig blev den ändå perfekt, hösten får bli ljus och kripsig i mitt hem helt enkelt.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>