Badbryggan i septembersol

Vi som inte trodde att sommaren skulle komma. I juni traskade vi runt i det som kändes som iskyla och undrade om sommaren helt skulle utebli. Det visade sig tack och lov att vara helt fel. Sommaren kom med full kraft och nu vill den inte riktigt släppa taget. Septembersolen lyser på oss och det är fortfarande varmt.

Jag har några platser där jag tycker om att sitta i lugn och ro dagar som dessa. Badbryggan till exempel. Under sommaren är det stim och stoj eller stilla sommarkvällar. Nu är det tyst och lugnt och plats för stora och många tankar i den klara höstluften. Det är ett annat ljus och andra ljud i naturen på hösten. Där på bryggan var det i princip knäpptyst, någon enstaka fisk slog i vassen. Åh vad jag älskar denna årstid! Sommaren får ursäkta men hösten är fantastisk.

Bästa linnehandduken får bad från bryggan i höstsolen!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>