Inspirationen maxas i Paris

I lördags packade jag väskan och tog flyget till Paris. Tidigt i ottan stod vi där på Arlanda  och gäspade jag och styrelseordföranden (aka maken). Inte min bästa gren detta med att kliva upp och åka i väg samtidigt som de sista nattsuddarna är på väg hem från krogen, men men vad gör man inte för att få inspireras i Paris! Det stora målet var mässan Maison et Objet men också att få strosa i Maraiskvarteren, där vi bodde, och äta god mat förstås. Jag tycker ofta att jag inte har tid att lägga så många dagar på en mässa som egentligen inte betyder så mycket för mina inköp. Fast jag inser samtidigt att det straffar sig att vara en effektivitetsgeneral hela tiden. Nu kunde jag ju faktiskt hälsa på en av våra nya linneleverantörer som ställer ut på mässan och så fick vi ett stort mått av inspiration och nytänkande med oss hem. Det viktigaste av allt är nog ändå det att man hinner stanna upp och tänka när man beger sig utanför vardagen. Avbrottet från vardagsrutinerna gör att man ser saker på ett annat sätt, så denna resa gav många nya intryck men den gav också bekräftelse på att vi är på rätt väg på många sätt.

Tack Paris för härliga dagar!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>