Ernst inreder sovrum med linnelakan

I senaste avsnittet av Sommar med Ernst (del 7) inreds äntligen sovrummet. Själv blev jag otroligt inspirerad eftersom just sovrummet i vårt hus i skogen skulle behöva sig en rejäl ansiktslyftning. Tapeten han fixar till är helt fantastisk och sängen faller mig förstås också i smaken. Att han sedan väljer att sy en sänggavel i oblekt linnetyg och också bädda med linnelakan ger jag förstås tummen upp för. Linnelakan har varit helt fantstiskt skönt att sova i denna sommar med tropisk värme. Man slipper sno runt i svettiga lakan utan ligger där sval och skön. Noterar också att han blandar det oblekta linnet med vita toner. Det blir så vackert. Den naturliga linnefärgen och så ljusare vitt eller benvitt som blir en skön kontrast.

Just linnelakan har jag ju nu en rejäl provkollektion av på lager i webshopen. Det är helt fantastiska sängkläder i linne till extra bra priser. Det får man förstås inte missa!

Titta och inspireras på Ernst ljuvliga sovrum hos tv4, så förstår ni vad jag menar.

Ernst smyckar sovrummet.

Ernst ger sovrummet en ny säng.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>