Drop in-bröllop på Skansen

Bröllop behöver inte alltid vara dyrt och exklusivt, det går absolut att ordna ett storslaget bröllop på många sätt och definitivt utan att ruinera sig. Ett drop in-bröllop på Skansen till exempel. Då får man chansen att säga ja till sin älskade i fantastisk miljö utan en vansinnig massa bröllopsförberedelser innan. Det är bara att ta med sin hindersprövning och bege sig till Skansenområdet. I år (2014) sker denna drop in-bröllopsdag den 14 juni. Det mesta finns på plats för den som inte har förberett sig med eget. Allt i från brudbukett och klänning till champagne och gröna gräsmattor för picknick. Mina vänner på refo finns på plats med bland annat denna ljuvliga brudkrona. En krona tillverkad av Kronbruden aka Kerstin Kallin av återvunnen spets. Matchande örhängen finns förstås till och det ryktas också om hon tillverkat smycken av gnistrande glas-spill från glashyttan i närheten. Kreativa fingrar gör vackert av det som blivit över. Visst är det bra? Ses vi på Skansen på lördag?

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>