Nya utmaningar med tjejgirot

Mitt första långlopp på cykel gav mersmak och jag laddar nu för Tjejgirot. På något sätt har jag nu lyft ribban på vad som är långt och vad som är snabbt. Det är väl så när man griper sig an nya utmaningar. Först är man extemt nöjd med att man har en ny lättrullad cykel och att man grejar att cykla 2 mil rätt snabbt (eller vad man tror är snabbt). Sedan är 4 mil ingen större utmaning och vips så är ett pass på 7,5 mil plötsligt möjligt, i hyfsat snabbt tempo dessutom. Det bästa av alltsammans är dock att jag och maken hittat ytterligare en grej att göra ihop, strax också sonen hoppas och tror jag. Vinter blir fortfarande skidor i massor och så sommardagarna på långturer på Sörmlandsvägar, det ena gynnar det andra, framförallt så kommer starka och uthålliga cykelben vara gott då skidsäsongen drar i gång igen.

Mersmak blev det som sagt och nu har jag hoppat på ytterligare ett lopp. Det blir tjejgirot tillsammans med en massa goda vänner. Ett snabbt upprop och en utmaning på facebook gav många handuppräckningar. Så nu kör vi, en löst sammansatt grupp av cykelsugna tjejkompisar. Det kommer att bli hur kul som helst att trampa runt i slottsmiljö som de skriver på hemsidan. Start och mål vid Wenngarns slott bara en sådan sak. 30 augusti, nytt mål och nya medaljer!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>