Massor av nya höstprojekt i linne

Förmiddagen har inneburit ett bord fyllt av tygprover och skissblock igen. Jag älskar detta första idéstadium då man bara ser möjligheter och fyller på listan med massor av nya produkter och projekt. Sedan blir det till att smalna av rejält bland all idéer för att hinna och kunna förverkliga det på ett bra sätt. Men att samla bilder och tygbitar och bara vräka ut alltsammans på bordet för att utifrån det sortera fram några lämpliga projekt är så himla skoj. Särskilt då man får göra det tillsammans med goda och kreativa vänner och extra bra är det  att dessa vänner har goda kontakter i textilvärlden. Nu har vi några spår att jobba vidare utifrån. Det första embryot till projektet föddes då vi vandrade i mässhallarna i Paris i februari. Så det tar sin lilla tid att få saker och ting på plats. Det gäller att som alltid öva på tålamodet också. Det vi ritade på nu blir nog färdig produkt i höst. Tills dess jobbar jag vidare med provkollektionerna av linnelakan. Det vita som jag fick hem i maj såg fint ut så nu har jag lagt en beställning på ytterligare i vitt men också i oblekt linne denna gång. Så i slutet av juni, lagom till midsommar finns fler sängkläder i linne på plats på lagret och i butiken. Linnelakan till sommarens sovrum blir toppen, svalt och skönt!

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>