Design House Stockholm bäddar med snygga påslakan

I går gav jag mig en inspirationsrunda i Stockholm city för att uppdatera mig, spana nyheter och vackra saker. Kanske var det också en runda för att pigga upp mig lite mitt i dessa isvindar som drabbade oss efter att vi fått några dagars riktig sommarvärme. Vädergudarna har en lustig agenda just nu och ger oss en minst sagt nyckfull vår. En vår som pendlar mellan försommar, högsommar och tidig vår. Nåväl, så full av klagolåt ska man väl inte vara men inspiration och något uppiggande behövde jag definitivt. I en bra inspirationsrunda ingår i princip alltid en tur in på Design House Stockholm och där spanade jag in de nya sängkläderna. Eller egentligen vet jag inte om de är så mycket nyhet men jag hade missat dem i alla fall. Snyggt till sovrummet och jag gillar när man så tydligt tänker på detaljerna. Cottonline och Tailor, båda är dubbelsidiga så att man kan vända dem för att få olika bäddningar i sitt sovrum. Jag ger ett extra plus för den tydliga knappraden på Tailor. Sängkläderna som hämtat sin inspiration från herrskjortan och dessutom finns det där en snygg matchande pyjamas. Jag har svårt att bestämma mig för min favorit av dessa bäddset. Cottonline bjuder på tydligare färger och randningar medan Tailor ger oss en stilfull bäddning av klassiska gigantiska herrskjortor. Dock vinner pyjamasen min kärlek och mitt habegär med en riktigt snygg klassisk pyjamasjacka och tillhörande pyjamasbyxor. Sydd i skönaste bomull och med snygga detaljer. Denna åker definitivt upp på min önskelista, högt upp.

Bilder: Pressbilder från Design House Stockholm

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>