Försommarvärme och försommarREA

Nyss frös jag och muttrade över vädret denna maj månad. Grått och kallt och eländigt var det och så som i en handvändning slog det om till högsommarvärme. Tänka sig så snabbt det kan gå. Nu är det en försommar som heter duga här utanför mitt fönster och jag har roat mig med att flytta runt på lagret i denna värme. Det är en stor makeover på gång för Svenska Inredningsbolaget och sortimentet kommer att skifta nu under sommaren och hösten så jag behöver ha mycket mer plats på hyllorna. Så nu är det reahyllan som bågnar rejält istället. Detta är vår största rea någonsin och det finns massor med fina fynd att göra. Något för alla vill jag påstå. Passa på att hitta finfina kuddar, sängkläder, plädar och annat i från varumärken som Zucchi & Bassetti, Laura Ashley, Chhatwal & Jonsson och Shyness. Det finns också kvar linnehanddukar och linnelakan i från vår provkollektion.

Nu är det fredag och en solig helg finns framför oss!

Bild: Shyness Interior

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>