Provkollektion av sängkläder i linne

Ibland behöver jag gå ide. Ja, alltså denna årstid är det ju inte riktigt ordagrant ett ide jag behöver. En parkbänk i solen duger fint. Men det är en tankebubbla jag går in i och då kommer det inte mycket ut här på bloggen. Så några veckor nu har jag lagt pannan i djupa veck, räknat och skissat på var Svenska Inredningsbolaget står nu och var det är på väg. Nyttiga tankeövningar som har kombinerats med löpträning och långpass på cykel. Resultatet är bland annat en provkollektion av sängkläder i linne och en anmälan till ett cykellopp. För andra gången i mitt liv ska jag alltså delta i organiserad långcykling. Första gången var i tioårsåldern då jag tillsammans med en kompis cyklade ett tremilslopp i min hemstad. Nu blir det litte längre och lite tuffare gissar jag men det var väl minst sagt dags.

Provkollektionen i linne känns otroligt kul. Äntligen börjar jag få ordning på tyg, fabrik och tillverkning för att få fram något som känns tillräckligt bra. De  första uppsättningarna av underlakan, påslakan och örngott finns i benvit linne i butiken just nu. Till ett specialpris förstås. Jättefina lakan till jättefina priser! Jag diskuterar vidare med fabriken så mer kommer inom kort hoppas jag. Fler sängkläder men också annat är på gång. Dock en sak i taget, det blir bäst så har jag lärt mig.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>