Örngott på köpet

I dag har vi packat i hop en kampanj till sovrummet. Svenska Inredningsbolaget packar med ett örngott på köpet då du köper ett bäddset från italienska Zucchi och Bassetti. Två bäddset eller ett dubbelset ger förstås två örngott. Vi kommer att köra kampanjen så länge lagret av örngott räcker. Så passa på!

Det örngott vi skickar med utan kostnad är sytt i cremefärgad Mako-Satin med en vinge runt om. Det är samma ljuvligt sköna bomullssatin som lakanen är tillverkade i. Välj om du vill bädda med sprakande färger eller mer sobert och diskret. Det finns något för alla nu när vi precis har fått påfyllning från Italien.

#blogg100

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>