Duka med grovt linne

Sköna maj välkommen! Första maj och försommaren är på väg på riktigt. Dock har jag fått snörapporter från många ställen i Sverige men det ordnar sig snart med värmen igen vill jag tro. Våren är hektisk som alltid med helgdagar varvat med jobbdagar i en enda stor röra känns det som. Men det är också härliga dagar med många tillfällen att träffa familj och vänner. Helgdagar att duka upp till fest tillsammans, födelsedagar, konfirmationer, skolavslutningar och studenter. Den här våren är innehållsrikare än någonsin med en väldig massa sådana tillfällen. Saker att se fram emot helt enkelt. Så nu samlar jag på inspiration för att duka bordet riktigt festligt (det gör jag i och för sig alltid men nu lite mer intensivt).

Till exempel lockas jag lite extra av denna bordsdukning med riktigt grovt linne som bas. En duk av säckväv i linne ger en ruff känsla men passar till det mesta. Blanda upp med färg, tunt fint linne och blommor och blad. Snart är det dags för syrener till exempel, lila syrener blir toppen till det naturfärgade linnet.

Dukat bord med linne i olika strukturer.

#blogg100

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>