Ett steg framåt och två tillbaka

En sådan där dag då det inte riktigt vill sig med någonting och frustrationen blir stor då jag bara vill få alla saker på plats. Jag har flera roliga projekt som ligger och väntar på nästa steg och ivrig som en galopphäst vill jag bara komma vidare, men istället fastnar jag bara. Och bakom varje utmaning så döljer sig en annan i något slags evigt kretslopp. Det är mycket frustrerande minst sagt. Det enda positiva med det hela är väl att man får öva sitt tålamod  och sin kreativitet. Får man inte svar och saker gjorda på ett sätt får man prova något annat. Det får bli en ny dag i morgon helt enkelt.

 

Dagens fynd är trots allt några enstaka påslakan Sober i sand från Shyness som jag har kvar på lager. De reas ut hos Svenska Inredningsbolaget till den som vill bädda stilfullt och enkelt till ett högst rimligt pris. Passa på att bädda vårfint!

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>