Nytvättade fönster och gardiner i klipplin

Städning kan vara tråkigt men resultatet känns alltid tillräckligt bra för att det ska vara värt det. Håller du med? Det finns en del saker som har ett större motstånd innan det blir gjort, som att putsa fönster till exempel. Det kan vara så trög att få det gjort, men så stor skillnad med före och efter att det alltid är vårt det trots allt. Damm- och smutslagret är borta och man ser ut genom ett klart fönsterglas igen. Gnistrande utsikter.

Jag räknar mycket på gardiner just nu så det är nog fler som tycker som jag. Att detta med att ha nytvättade fönster och något vackert so ramar in dem är en fin vår lyx när solen tittar fram igen. Linnegardiner från Växbo Lin till exempel. Dessa vackra smycken både ramar in fönstret snyggt men också lyfter hela rummet. Låt ljuset sila in genom en linnegardin, det ger rummet en extra dimension.

Linnegardin Älvdans, Växbo Lin

Linnegardiner, Klipplin Växbo Lin

#blogg100

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>