Nya schackrutiga kökshanddukar

En del lådor kommer bort medans andra kommer fram. I dag fick jag i alla fall en av de efterlängtade leveranserna, denna i från Axlings linne. Mycket påfyllning av kökshanddukar och linnelakan för att fylla upp luckorna på lagret. Och så kom det med två nya kökshanddukar. Dessa två fräschingar är schackrutiga och i grönt eller rött. Snygga till köket både som handdukar och till bord och dukning. Den gröna känns väldigt vårfräsch i klorofyllgrönt och vitt medan den röda är mer robust i rött och svart. Varför inte blanda med de två?

Kökhanddukar med schackruta från Axlings linne.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>