Panelgardiner Day and Night

Här är det gardinleveranser på agendan. Det verkar vara många nu som tvättat av sina vinterdammiga fönster och vill ha lite ljust och fräscht igen. Skira linnegardiner till sovrum och vardagsrum är något jag själv verkligen tycker om. En linnegardin som silar ljuset från vårsolen och gör att fönstret skiftar lite i utseende beroende på dagsljuset. Tjocka härliga sammetsgardiner med mycket tyngd till exempel kan absolut vara ett alternativ i vissa rum men just nu är lockar det tunna fina linnetyget mest. I alla fall för min del.

Jag jobbar förstås inte enbart med linnegardiner. En annan favorit just nu är panelgardinen Day and Night från Hasta. En idé som finns både som panelgardin och rullgardin, och jag har precis skissat på denna till ett kontor som behöver avskärma en glasvägg. Det kommer att bli superbra och snyggt med många paneler på dubbel skena så att man kan dra för och dra omlott lite som det passar för stunden. Flexibiliteten blir total eftersom du både kan reglera själva panelgardinen till att vara mer eller mindre transparent och så kan du också flytta gardinerna som det passar. Toppen helt enkelt. I detta fall så är det ett kontor som ska få gardiner men de passar även hemma som solskydd.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>