Utemöbler i pastellfärger

Vilken dag här i skogen! Vårsolen blev nästan sommarsol. Även fryslortar som jag kunde slänga av den tjocka tröjan och njuta med bara ärmar igen. Det blev en dag fylld med att strosa runt och leka trädgårdmästare. En riktig sådan skulle nog i oc för sig höja på ögonbrynet och ifrågasätta det hela. Men spade, jord och gödsel blev hur som helst dagens tema. Kaffe och nybakad kokoskaka på altanen blev det också och förstå hann jag med att bara sitta ned och läsa den där boken och njuta av solen. Det märks att man är svältfödd på dessa somriga dagar, man vill aldrig gå in.

Utemöblerna är nu framplockade ur vinterförrådet och jag inser att de skulle behöva en hel del färg och kärlek för att bli presentabla igen. Inspirerad av dessa från Gåsens lada kanske det blir till att måla några pastellkulörer. Jag älskar dessa stolar och bord till uteplatsen. Som ljuvliga bubbelgum till färgen och så snygga i designen. Jag kommer aldrig att få mina utemöbler att matcha dessa men jag lovar att göra ett försök.

Bild: Gåsens lada utemöbler

#blogg100

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>