Lugn och stilla Skärtorsdagsväll

Påsken är en rätt skön helg, den är inte så kravfylld som många andra helger. Man får en långhelg tillsammans med familjen utan en massa måste och regler, en långhelg som man får tillbringa lite som man vill. God mat och lite påskägg så är de flesta nöjda. Jag har just nu landat i soffan på landet. Mörkret ligger kompakt utanför fönstret, brasan i vedspis och kakelugn sprakar och lugnet är på plats. Det blir en strosar och fixarhelg här i huset i skogen, inga måsten och förpliktelser. Cyklarna är med så det kommer att premiärköras på grusvägarna häromkring. Förra påsken gjorde vi en fantastisk resa då vi var i Iran men denna påskhelg blir det bara lugn och ro, helt utan äventyr och det känns så väldigt skönt. Precis vad jag behöver.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>