Nätverk och leverantörer

Ibland tänker jag på, eller jag tänker på det rätt ofta faktiskt, hur trixigt det var att ordna och hitta saker innan internet. Innan man med några knapptryck och några frågor kunde hitta rätt. Lätt som en plätt så kan man söka rätt på saker man undrar och behöver. I ett huj så når du hela ditt nätverk och även deras nätverk. Jag hårdtestade detta nu i veckan eftersom jag behöver hjälp att hitta en leverantör i Japan, någon som skulle vilja exportera vackra kimono och yukata till nordligaste Europa. Ut med frågan i en twitterkedja, några kontakter via Facebook och så mail förstås. Några dagar senare så har jag en kontakt och ett positivt svar från Kyoto. Så jag sänder en tacksam tanke till alla som hade lust att hjälpa till i frågan. Jag hoppas nu att några av de kontakter jag har med Japan bär frukt så jag får hem mina kimonos. Såklart hoppas jag ju även att få ta mig till bland annat Kyoto för att titta nogrannare. Att åka till Japan står definitivt på min bucket list.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>