Lapptäcke och Björk

Fortsätter med tema lapptäcke. Är det kampanj så är det! Det behöver ju inte betyda färgglatt i sovrummet med dessa ljuvliga linnetäcken. Naturfärgat och vitt finns ju också och fungerar minst lika bra. Jag älskar verkligen denna bilden, där linnelakan Björk är uppbäddade med gula kuddar, flätade linband, och så det naturfärgade överkastet lite nonchalant placerat på sängen. Hemma i eget sovrum så bäddar jag gärna med ett mindre överkast eller pläd vid fotändan. Det ser fortfarande bäddat och ordentligt ut men man får njuta av de snygga kuddarna och påslakanet också. Men det är förstås en smaksak med överkast eller inte. Ibland kan det väl bara vara skönt att dra ett rejält och snyggt överkast över alltsammans. Hur som helst så vill jag gärna krypa ner i denna säng på bilden och vila en aning. Ser otroligt vilsamt ut.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>