Lugn och inspiration på Orbaden

Har precis landat i soffan efter en helg i Hälsingland. Inget går upp mot att få peppa och fira tillsammans med andra företagare. Receptet på en pepp- och firahelg är att vi ses en några dagar för att dryfta med och motgångar i företagarlivet, fira det vi åstadkommit sedan vi sågs senast och framförallt peppa varandra till nya stordåd. Och så förstås bara att få hänga med sköna människor, pladdra på om himmel och jord och äta god mat. Denna gång träffades vi i Hälsingland med start i Bollnäs och en skön helg på Orbaden. Promenaden längs den fantastiska sandstranden denna förmiddag gjorde gott för både kropp och själ. Nu är jag definitivt redo för att gripa mig an en ny vecka med nya utmaningar.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>