Äntligen en ny plånbok hos Udonly

Då man har en plånbok som i princip faller sönder och man skäms varje gång man ska hala fram den och betala så borde ju det naturliga vara att byta ut den mot en hel och snygg. Det har jag nu äntligen äntligen gjort. Det tog sin runda tid av helt oförklarliga skäl. Det finns ju massor av snygga men jag kunde liksom  inte bestämma om jag skulle ha en traditionell, om jag skulle ha en med dragkedja runt om eller någon annan modell. så där gick jag med min slitna fula (jättefula faktiskt) och skämdes. Så knäppt. Men stort tack till Sanna på Udonly som guidade mig rätt och nu är jag försedd med snygg börs och kan plocka fram den utan skam. Den supersnygga plånboken i mörkbrunt fint läder ligger vackert i väskan.

Bild: Udonly

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>