Mer inspirerande vårdukning

Jag fortsatte att leta inspiration bland produktbilderna även i dag. Trots att solen sken utanför behövde  jag ändå lfylla på med lite vårkänsla. Det är på tok för kallt ute. Men denna gröna och orange dukning (från Axlinsg linne) fyller på med vårkänslorna. Spirande grönt med accent av orange. Allt i snyggt linne förstås. Duk i oblekt säckväv ovanpå en ljusgrön Torp (tvättat mjukt linne) blir en snygg grund i dukningen. Linnehanddukarna Domino i finns flera färger och är otroligt användbara. Duka med dem, lägg dem som en tablett under respektive tallrik, svep in brödet i kökshandduken och låt gästerna viid bordet få använda den som servett. Vräk på med kökshanddukar vid bordet helt enkelt!

#Blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>