Underlakan i linne med specialmått

En låda full med linnelakan kom idag. Den innehöll lakan, underlakan och påslakan alla med lite olika specialbeställda mått, alla i skönaste tvättade linne. Mått på sängkläder som normalt finns i butikerna är ju väldigt standardiserade och ibland behöver man ett lite längre underlakan till exempel eller något annat specialmått. Det känns jättekul att kunna hjälpa till med dessa speciallakan. Linne är ju min absoluta passion och där har jag möjligheten att göra just det där specialanpassade tillsammans med mina fantastiska samarbetspartners som väver och syr i just linne. Ett gott samarbete där de har kompetensen för produktion och kan hjälpa mig och mina kunder med att förverkliga idéerna.

Just denna laddning av sängkläder var av oblekt tvättat linne. En god nattsömn med precis de mått som behövs för att passa just din säng. Kontakta mig gärna om du har funderinagr och frågor så hjälper jag dig gärna. charlotte @ svenskainredningsbolaget.se.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>