Fler kuddar till balkong och trädgård

Fler kuddar har kommit till butiken idag. Det snygga och praktiska handtaget på kudden gör att de passar finemang att ha i trädgården, på balkongen eller på uteplatsen. Enkla att bära med sig till favoritplatsen då man vill sitta lite mjukare. Lägg i en tunnare innerkudde i kuddvaret om du vill ha en skön sittkudde eller stoppa fylligare innerkudde om du vill ha en riktigt puffig kudden till soffan. Kuddfodralet öppnas och stängs enkelt med en dold dragkedja i en sidan.

Just nu finns den gröna och den svarta kudden på lager. Övriga färger tar vi såklart gärna hem som beställningsvara om du vill. Nu hoppas vi bara att solen och värmen kommer på riktigt så att vi kan flytta ut i trädgården igen.

#blogg100

 

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>