Ännu fler kimonos, Sciacca i gult och blått

Så har de sista av vårens nya kimonos från Italien packats upp. En gyllene och en i havets toner, båda i det vackra mönstret Sciacca från Granfoulard by Bassetti. Ett mönster som passar fint som kimono även i dessa färger. Den blå ger associationer till havet där den blå paisley blir sagofulla fiskar och den gyllengula med turkosa stänk ser nästan kungligt vacker ut. Jag kan helt enkelt inte få nog av dessa vackra karameller. Nu är nog vårens alla mönster på plats så det är bara att välja och vraka och hitta sin favorit. Här finns alla våra kimonos.

Jag håller också på att lägga ut lite trådar för att se om hur jag kan hitta japanska kimonos. Det vore otroligt roligt att kunna utvidga sortimentet med  riktigt vackra sådana, gärna i siden också. Jag håller tummarna för att mina olika krokar kan ge napp. Fler morgonrockar och badrockar i linne kommer det definitivt att bli i alla fall. Kanske kan detta bli en egen liten nisch att snöa in på, i en butik kanhända. Kimono och morgonrockar kan man inte få för många av och det finns ju så många fina att hitta.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>