Tisdag och yoga gör gott för en företagarhjärna

Att få samla ihop dagen med ett pass yoga är bland det bästa. Att få kliva in en sal och bara fokusera på att andas och få tankar att skingra sig gör underverk för kropp och själ. Det är så otroligt mycket som behöver sorteras i en företagarhjärna och detta är ett bra sätt. Det är svårt att göra det som förväntas i yogasalen med huvudet fullt av snurrande tankar, så det är bara att kasta dessa tankar överbord och fokusera. Ett pass yoga är nyttigt, avslappnande och uppiggande i en skön förening. Nu är jag redo för ny dag med nya uppgifter och möjligheter. Men först en god natts sömn.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>