Projekt hitta lantligt köksbord

Att byta ett fönster mot en dörr i köket på landet betyder att vi behöver stuva runt lite med köksbordet. En liten kökssoffa ryker också, den får nog bli hallsoffa istället. Men köksbordet och stolarna skulle behöva arrangeras om och hamna mer mitt i rummet. Kanske ett nytt, ett mer rustikt? Kanske ett runt, men inte för litet. Det måste rymma många. Stora rejäla köksbord är det bästa. Det vi har nu är praktiskt. Inte snyggt, inte rustikt, bara praktiskt och därför har det fått hänga kvar i så många år. Kanske kan ett nytt spanas in på loppis eller auktion i sommar? Eller så kanske det nuvarande bordet bara kan målas om? Jag hittade denna inspirerande köksbordsbild i Sköna hem under min internetinspirationsrunda. Köksstolarna skulle jag också gärna ha, helst sex stycken likadana då förstås. Det är bara att börja leta.

Bild: Sköna hem

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>