Äntligen fönsterdörr till köket

Så där, nu är den beställd. En dörr i köket på landet har jag velat ha länge. För att kunna öppna och komma åt morgonsolen, för att enklare kunna nå den köksträdgård vi nu planterar i inhängnaden. För att det kommer att bli ett så mycket bättre kök och hus helt enkelt. Tänkte länge att jag nog behövde beställa en dörr av en snickare utifrån det gamla fönstret men har nu hittat nygjorda fönsterdörrar som ser likadana ut. Riktigt kittad spröjs på in och utsida, samma kopplade englasfönster med tre rutor. Det kommer att bli toppen att kunna öppna och släppa in solen och bara kliva ut i naturen även på baksidan av huset. Så nu är dörren beställd hos Allmoge snickerier och snickarhjälpen är förvarnad om att det blir jobb i sommar.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>