Laura Ashley mönster till sovrummet

Äntligen, äntligen har vi fått packa upp vårt nya varumärke. Laura Ashley finns nu hos Svenska Inredningsbolaget och det är hur kul som helst! Några mönster har valts ut och producerats med svenska bäddmått (de produceras på licens av italienska Zucchi group). Vi snappade upp denna nyhet och vi bestämde oss genast att plocka in dem för att komplettera vårt sortiment av sängkläder. Så nu kan du inreda ditt sovrum klassiskt, romantiskt på bästa Laura Ashley vis.

Jag tycker att det är dags för lite revival för dessa naturinspirerade mönster. Väga välja brittiska blommor till ditt sovrum! Bädda med satin rakt igenom eller komplettera med linnelakan. Allt går och allt blir bra!

Bilder: Laura Ashley

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>