Fler ljuvliga kimonos

Ännu några lådor från Italien levererades idag. Ännu några fler kimonos har nu packats upp och lagts in i butiken. Fler kommer de behöver bara fotograferas först. men dessa två skönheter kom med inspirerande och proffsiga bilder. Paisley och mönster som får mig att tänka på generöst medelhavsporslin. Röda toner och havsblått. Det är bara att svepa in sig i en generös kimon och mysa vid frukostbordet eller varför inte vandra i väg till stranden. Granfoulard by Bassetti lyckas göra den ena kimonon vackrare än den ändra. Varsågod att välja din favorit av dessa två. Den blå kimonon Caltagirone och den röda kimonon Sciacca.

Bilder: Granfoulard by Bassetti

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>