Läckraste badkaret i koppar

Egentligen skulle jag ju leta efter fönsterbeslag till fönsterdörren jag håller på att beställa, men det är ju så lätt att gå vilse i sitt surfande och hitta en massa andra fantastiska saker. Saker som jag absolut inte har plats för, har råd med eller alls behöver men de är bara helt bedårande. Jag hittade mina fönsterbeslag men jag hittade framförallt dessa badkar i koppar. Jag skulle verkligen vilja äga ett badrum där detta skulle få plats. Det gör jag inte så jag behöver inte fundera över att jag inte heller har råd. Men tänk att få sjunka ned i detta kopparbadkar, ett badkar fyllt till bredden med doftande och bubblande skumbad. Eller bara att få ha det som en möbel, med en handduk i skönaste linnefrotté hängande över kanten. Jag nöjer mig med att drömma om detta tillsvidare. En dag så kanske även jag har ett tillräckligt stort badrum för att rymma ett badkar, även om det inte skulle vara i koppar.

Bilder: Nacka Byggadsvård

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>