Mönster som påminner om vacker äldre tapet

Zucchi Collection bjuder på så mycket mer än paisley i sina kollektioner av sängkläder. Då jag packade upp dessa bäddset så kunde jag inte låta bli att tänka på äldre tapeter och de vackra mönster de bjuder på. Konstfulla och fantasifulla blomrankor och blad som inte bara gör sig på väggarna utan även passar utmärkt att bädda med i sovrummet. Varmt brunmönstrat eller turkosgrönt båda väcker lika stort habegär. Extra plus till det oliksidiga påslakanet så att man kan variera sig med en ljus sovrumsinredning eller lite mer färgstark.

Samma sköna Mako satin som vanligt i dessa italienska sängkläder. Lättskötta och sköna att sova i säger alla som provat. Bara tvätta och bädda, ingen mangling eller strykning behövs. Varför inte satsa på lite fantasifull naturmönster till sovrummet i vår?

Bild: Zucchi Collection

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>