Inred med italienskt solsken i sovrummet

Jag packar vidare bland lådorna från Italien och nu är det mesta av både kimonos och sängkläder på plats på hyllorna hos Svenska Inredningsbolaget. Det är lätt att drömma sig bort till en soldränkt altan någonstans i Italien då man  stuvar bland förpackningarna och kikar igenom bilderna de skickat med. Tänk den som fick åka dit på en skön semester inom kort.

Jag nöjer mig dock för tillfället med att solen och våren är här utanför fönstret igen. Den snö som lite retfullt ramlade ner denna vecka är nu helt borta och jag ser fram emot en riktigt härlig vårhelg då huset i skogen ska invigas för säsongen. Där ska städas ur och bäddas rent för att bli beboeligt och hemtrevligt igen. Kanske kan det bli en kombination med svenskt lantlugn och färgsprakande italiensk design i sovrummet? Det är hur som helst alltid lika härligt att få sätta nyckeln i låset detta första säsongsbesöket, att få elda i vedspis och kakelugn för att få bort fukten och bara känna lugnet och tystnaden igen.

Som fredagsinspiration bjuder jag på en mosaik av solsken, mönster och färg. Utebäddar med påslakan och örngott i lättskött ljuvlig Mako satin direkt från Italien. Bädda  snyggt och sov så gott! Alla sängkläder från Granfoulard by Bassetti hittar du här.

Bilder: Granfoulard by Bassetti

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>