Nya kimonon Caltagirone från Bassetti

Nu har första laddningen från Italien kommit och jag har börjat att packa upp alla ljuvliga vårnyheter. Färger, mönster och finaste Mako satin, i lådorna finns både nya kimonos och nytt fint till sovrummet. Det tar sin lilla tid att få allt på plats på lager och i butik och till att börja med bjuder jag på de två senaste tillskotten på kimono-sidan. Gyllene gula toner och sprakande orange och rött, kimonon Caltagirone är fantastiskt vacker! Det kommer att komma fler färger och mönster inom någon vecka men detta är en god start. Samma tunna och smidiga kvalitet som alltid. Urskön att svepa in sig och lätt som en plätt att packa med sig. Min favorit är nog den gula, även om det är svårt att välja (jag vill ha båda).

#blogg100

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>