Extra långa lakan och påslakan

Specialbeställningar är bland det roligaste som finns. Någon behöver något som inte finns på marknaden och då rycker vi in från Svenska Inredningsbolaget och löser det. Det kan handla om allt från några stycken extra långa underlakan till större beställningar för inredning av kontor och restauranger. Det är ett oroligt roligt jobb att tillsammans med kunden skissa på en passande lösning och sedan ordna allt det praktiska med fabriken eller sömmerskor. Just sängkläder med specialmått behövs ganska ofta faktiskt. Det är vanligare än man tror att lakan och påslakan inte räcker till eftersom sängen är för lång eller att man har en madrass med alltför udda mått. Även täcken och kuddar kan ha andra mått än vad standardsängkläderna passar till. Då är det bra att ha samlat på sig ett stort kontaktnät av textilproducenter som kan rycka in och fixa specialbeställningar.

Just nu ligger det på mitt skissbord just underlakan med specialmått och några extra långa påslakan. Alltsammans sytt ljuvlig oblekt linne. Kommer att bli hur bra som helst!

Specialmått på sängkläder finns inte att beställa i butiken direkt, det bästa är att kontakta mig via Svenska Inredningsbolaget så ordnar vi det som behövs.

#blogg100

 

 

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>