Linnefrotté i travar på lagret

Efter en helg i snö och strålande solsken vaknar man upp måndag morgon igen till ett vintervitt landskap. Någon högre makt kanske såg min önskan om att få lite vårvinter med snödropp och sol. Måndagar är ju alltid intensiva dagar inne på lagret så det spelade inte så stor roll att det slaskade därutanför. Vi byggde travar av bland annat linnefrotté, packade och skickade för glatta livet. Frotté i linne, denna fantastiska produkt som jag själv gärna sveper in mig i efter duschen på morgonen. Jag hoppas att jag snart kan presentera några nya färgkombinationer på handdukarna, mer om detta inom kort. Samma härliga kvalitet blir det förstås!

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>