Ferrariröda handtag

Jag letar diverse handtag och knoppar till skåp och lådor hemma i stan och på landet. En del gamla möbler och luckor behöver nya för att tidens tand har gjort sitt, någon skåplucka saknar knopp för att det liksom inte har blivit av och ytterligare några lådor och luckor behöver bara förnyas lite. Det är kul med kökshandtag och knoppar. Ett otroligt enkelt och förhållandevis billigt sätt att förnya och fräscha upp något där hemma. Ofta behövs inte mycket jobb alls eftersom måtten är standardiserade, det är bara att skruva ur det gamla utslitna eller trista och skruva i ett nytt fint handtag.

När jag surfade runt på nätet för att hitta inspiration till alla varianter jag letar efter så hittade jag dessa fantastiska Ferrariröda handtagen (bara ordet Ferrariröd väcker begär). Genast ser jag framför mig ett renoveringsprojekt med en gammal byrå från loppis som får ny färg och dessa röda handtag. Det kan bli hur bra som helst. Problemet är att jag inte har den byrån så det får det får bli några loppisrundor och kanske några blocketbesök för att hitta det perfekta renoveringsobjektet. För de röda handtagen måste ju bara användas någonstans. Just byråer är perfekt att leta efter på loppisar och auktioner. För inga pengar alls (eller i alla fall väldigt lite) kan man hitta en gedigen möbel med rejäla och stabila lådor istället för de nyproducerade som är ganska rackiga med fiberskivor som bottnar och bakväggar. Det blir ett perfekt DIY-projekt helt enkelt.

Bilder: Skålhandtag Pescara, Barahandtag.se

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>