Häng med på kursen Vinnande webb

I vår kommer den populära kursen Vinnande webb att köras i ännu en omgång. Den har gått tidigare i både Göteborg, Malmö och Stockholm och nu är det dags för Västra Götaland igen. Den fysiska kursen riktar sig till dig som är kvinna och driver företag i Västra Götaland. Senare kommer alla kursmomenten att finnas tillgänglig som webbutbildning. Mer information om alltsammans hittar du här.

Jag håller i ett av delmomenten, Få mer och rätt trafik, och det skulle vara otroligt roligt att möta dig där. Häng med på utbildning vetja och ge ditt företag och företagande en superboost på webben. Just nu finns några platser kvar till extrapris. Så passa på! Här hittar du anmälan.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>