Kimono och sängkläder från Italien

En dag fylld av tekniktrassel är en synnerligen trist dag. Hela dagen har det strulat på tekniksidan och det skapar irriterade miner här på kontoret. Teknik ska bara fungera fint i bakgrunden, den ska hjälpa och inte stjälpa helt enkelt. Då bloggen försvann ut i ett svart hål under förmiddagen var det lätt att hålla sig för skratt måste jag säga. Att tappa allt innehåll här kändes inte något vidare. Men det löste sig tack och lov. Nu har routern och nätverket också börjat trilska så det är väl bara att konstatera att den här dagen snart får vara slut.

Alla moln är inte enbart grå, den stora leveransen från Zucchi och Basssetti i Italien har kommit fram. Det saknas en del på kimonosidan men de sängkläder som kommit är fantastiskt vackra. Det är alltid lite som julafton att packa upp det som kommer i de italienska lådorna. Eftersom det är så långt mellan beställning och leverans så hinner man glömma och får chansen att överraskas igen. Nu gäller det bara att hitta de bilder som finns och ut med alltsammans i butiken. Jag lovar att skynda på så ni också hinner se alla nya härliga mönster och färger på bäddseten. Den vackra asieninspirerade kimono Fong finns nu på lager igen.

Bild: Zucchi & Bassetti

#blogg100

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>