Fastlagsris, internationella kvinnodagen och vårsol

Det blev inget fastlagsris inhandlat denna vecka, jag höll i det men bestämde mig för att vänta som vanligt med att plocka in riset till påsk (det känns bara väldigt långt till påsk i år). Det färgglada och fjuniga som alla blomsterhandlar i kvarteren häromkring bjuder på just nu är en härlig syn, det blir en fantastisk färgsymfoni med alla fjädrar och blommande lökar. Vårsolen har jag dock tagit hand om ordentligt  i dag. En löprunda i solskenet och en öppen balkongdörr för att släppa in vårluften. Ljust och lätt blir livet då man känner att våren finns i luften på riktigt. Jag måste nog ändå ta mig till en av favoritblomsterbutikerna i morgon för att köpa lite färgglada violer eller penséer. Balkongen och jag behöver lite färgprakt och även om det är tidig och visst kan bli kallt igen, så klarar nog dessa blomster ett uteliv på en innergårdsbalkong.

Fastlagsris och tulpaner på lök, en ljuvlig syn i vårsolen.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>