Bruna lådor och packtejp – livet som ehandlare

Att vara egen företagare i ehandelsbranschen innebär en himla massa skoj och utmaningar men det betyder också en förskräcklig massa dagar av stök och bök, bruna lådor, wellpapp och packtejp. Inte alls så glamouröst man gärna hoppas och tror. Man vill ju gärna att dagarna enbart ska bestå av vackert linnetyg, härliga mönster och färska snittblommor. Men i dag är definitivt inte en sådan dag, utan en dagen där det stökiga och oredan pockar på min uppmärksamhet och bara distraherar. Att vika ihop och kasta överblivet packmaterial, rensa upp och sortera klart känns inte alls lika lockande som att fortsätta plocka bland tygprover och kommunicera med samarbetspartners. Det är också en dag då jag mycket hellre skulle vilja ha kollegor att dela kontor med, det blir lite ensamt att prata med sig själv alltför länge. Det finns ju såklart alltid en fram och baksida på allt man gör, det gäller ju bara att se till att framsidan lyser starkast och klarast!

Roligare än så här blir det inte idag.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>