Shyness nya kollektion Destiny

Idag kommer nya lådor till lagret, nu från Shyness med bland annat bäddset och kuddfodral ur den nya kollektionen Destiny. Småmönstrat och vändbart, med alla detaljerna som gör Shyness produkter så välsydda och unika. Påslakan och örngott i marin, grå och röd, vändbart och ton i ton med de tidigare kollektionerna. jag verkligen älskar detta att få vräka på och blanda både mellan mösnter men också mellan färger. En säng behöver inte vara bädda i samma färgskala enbart. Bryt av med en annan färg på några av örngotten, eller lägg dit en udda kudde. Det blir en fin accent och ger lite mer liv i sovrummet och bäddningen.

Både örngotten och påslakanen är vändbara, dvs de har olika sidor så att du enkelt kan skapa ett nytt uttryck. Vänd eller vik ner påslakanet så skapar du en effekt med den vita bården. Det ska vara lätt och enkelt att variera sig!

Det är ännu lite tidigt att bädda på bryggan men visst ser det härligt ut?

Bilder: Shyness Interior

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>