Bädda vårgrönt med linnelakan

Hemma i stan igen, långt från snöfall och snödrivor och fjällvidder. Det är bara att anpassa sig till barmark och snällt vänta på att grönskan ska komma och täcka leran och gruset igen. Jag har ägnat dagen åt att packa upp och fylla på lagret och samtidigt packa ner och skicka till er kunder. Det är en strid ström av vackra saker som kommer och en lika härlig ström av saker som åker vidare.  I dag har temat varit linne och linnelakan och både i det som kommit och det som skickats vidare. (I morgon blir ett nytt tema) Extra mycket gillar jag de grönskande sängkläderna i linne, Björk från Axlings linne i natur och bladgrönt. Att dessa linnelakan både heter Björk och påminner om de löv som ska knoppas och växa ut är fantastiskt. Jag har inte sett några egna ännu men noterar att snödropparna kommit på facebook och instagram så kanske kanske är våren här snart.

För er som undrar över detta med att sköta linnelakan, är det svårt? Nej absolut inte, det är inte trassligare än vanliga bomullslakan. Så här sköter jag mina linnelakan.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>