Vår i Paris vs sportlov i fjällen

Det är kontrasterna som är det allra bästa. Kontrasterna mellan årstider, miljöer och det man fyller sina dagar med. De senaste två veckorna har inneburit både mässor och inspiration i Paris och skidåkning och familjeliv i svenska fjällvärlden. Inget av detta vinner över det andra, jag behöver definitivt båda delarna. Paris var storstad och all inspiration det kan ge och Hemavanveckan ett härligt sätt att sortera intryck och fundera över resten av våren. Inget slår en storstadsvistelse för att hitta trender och få idéer till produktutveckling och att sedan carva snabbt nerför en slalompist med storslagen utsikt gör att alltsammans sedan hinner landa och konkretiseras. Så länge leve kontrasterna, nu är jag redo att gripa mig an vardagen på hemmaplan igen.

Ljuvlig planeringsfrukost inför mässbesöken i Paris.

Manchesteråkning i Hemavanfjällen. Alltid lika bra för själen.

#blogg100

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>