Vår på balkongen

Sitter i köket och jobbar just nu och ser solen skina utanför. Äntligen lite vårsol! Eller ja, vår och vår, det är fortfarande bara februari och egentligen borde snön ligga vit fortfarande nu när vi står mitt i sportlovstider. Men här är det barmark och jag har nog gett upp på snön för i år. Solen strilar in på min balkong och jag blir istället sugen på att få ordning på den. Kanske lite tidigt men snart så är det dags att rusta upp balkongen för våren. Dessa nya kuddar kommer att bli sittdynor hos mig. Egentligen är det ju kuddfodral tänkte med en puffigare kudde, men hos mig kommer de att stoppas med en tunn kudde så att de blir mer sittvänliga. Det återstår bara att välja färg men jag tror att det blir den som går i olika nyanser av blått. Supersnygga är de båda två hur som helst dessa kuddar, Trio från Axlings linne.

Kuddvar Trio från Axlings linne

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>